OVER ONS

What’s in a name? Veel, maar het krijgt pas echt waarde en inhoud als uw naam of merk, dat zo zorgvuldig is opgebouwd, uniek is en meerwaarde en betekenis heeft. Als geen ander is Marcam zich daarvan bewust.

Vanuit een jarenlange ervaring weet het team van Marcam hoe belangrijk een naam, productnaam, merk of uw logo is in een competitieve markt. Tegelijkertijd is het vastleggen, registreren en blijvend beschermen van uw merk een doolhof. Het vereist expertise op velerlei gebieden. Uiteraard in juridisch opzicht maar ook als het om marketing gaat. Daarin gaat Marcam verder dan andere merkenrechtbureaus. Simpelweg omdat onze deskundigheid breder is.

Kan iemand zomaar met uw unieke product, merk of logo aan de haal gaan? Marcam kent de valkuilen, adviseert en staat u terzijde als het om uw intellectueel eigendom gaat. Een nog pril idee, een handelsnaam of domeinregistratie; in alle gevallen kan Marcam op basis van de juridische kennis en ervaring hulp en oplossingen bieden. Van het vooronderzoek tot het registratieproces en de bescherming van uw goede naam of merk daarna. Daarmee wordt in de meeste gevallen ook juridisch haarkloverij voorkomen. Een goede inventarisatie vooraf betekent dat later geen problemen ontstaan.

Als Europees merkenrechtdeskundigen en specialisten op het gebied van intellectueel eigendom staat Marcam voor een integrale aanpak bij het beschermen van uw merk, handelsnaam, woordmerk, beeld en domein. Alle elementen die nodig zijn, worden binnen het team van Marcam betrokken en onderzocht. Niet alleen vanuit interesse voor de materie maar ook door de grote motivatie om opdrachtgevers door het doolhof van registratie te begeleiden.

Marcam onderscheidt zich daarbij ook door een grondige advisering vooraf. Dit omvat ook de ontwikkeling van namen, labels en merken en het vormgeven aan identiteit. Door samenwerking met partners helpt Marcam om een volledig merk niet alleen op de markt te brengen, maar er ook waarde en inhoud aan toe te voegen en die waarde en inhoud vervolgens te beschermen.

Daarom gaat Marcam als merkenrecht specialist verder dan andere bureaus. Marcam verdedigt niet alleen uw naam of merk, maar voegt een waardevolle dimensie toe.

 

 

GRATIS MERKSCAN

 

Weet u zeker of uw zorgvuldige opgebouwde naam of merk goed is beschermd? Bent u ervan overtuigd dat niemand uw domeinnaam kan gebruiken? Lig er niet langer wakker van en laat de specialisten van Marcam een merk scan doen. Dat is beter voor uw nachtrust en uw bedrijf!

Wees wakker en neem nu contact met ons op!

 

 

GRATIS ADVIESGESPREK

 

Of het nu gaat over merkenrecht, i-Depot, Domeinnaamrecht of een van onze andere Legal services. We adviseren u graag en uiteraard geheel vrijblijvend. Plan daarom nu een telefonisch consult in met in van onze adviseurs.

Het is helemaal gratis, dus gewoon doen!

 

 

CASES & BLOG

 

TOMTOM WINT ZAAK TEGEN KMBO

TOMTOM WINT ZAAK TEGEN KMBO

TOMTOM WINT ZAAK TEGEN KMBO Merkinbreuk. Bodemzaak. Handelsnaamrecht. De voorzieningenrechter had MKBO bevolen inbreuk op de merk- en handelsnaamrechten van TomTom te staken en gestaakt te houden. MKBO had art. 1 van een overeenkomst geschonden en TomTom had de...

SPA VERLIEST ‘T VAN KRUIDVAT

SPA VERLIEST ‘T VAN KRUIDVAT

SPA VERLIEST 'T VAN KRUIDVAT Kruidvat is een keten van drogisterijen in onder andere Nederland en België. Spa Monopole produceert Belgisch mineraalwater gekend als ‘Spa’ en commercialiseert dit water onder verschillende benamingen in combinatie met Spa. Kruidvat...

PLEIN WINT MAAR KLEIN

PLEIN WINT MAAR KLEIN

PLEIN WINT MAAR KLEIN Plein is een mode-ontwerper en tevens merkhouder van verschillende merken die hij aanbrengt op zijn kleding. RSR exploiteert een kledingwinkel in Rotterdam, en maakt vermeend inbreuk op het merkrecht van Plein, door namaakkleding te verkopen. RSR...

CONTACT

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Of heeft u een specifieke vraag?
Dan maken we graag kennis.